Weekendkursus i Tekstilbilleder

Weekendkursus i Tekstilbilleder.

Har du glæden ved håndarbejde, og kunne du tænke dig at komme i gang med at lave tekstilbilleder, som du ser her på min hjemmeside, så spring ud i det og tilmeld dig weekendkurset, som jeg holder den 22., 23. og 24. april 2022. Fredag fra 16 til 19, lørdag fra 9 til 17 og søndag fra 9 til 16.

Der kan være 5 kursister på kurset og prisen pr. deltager er 1500 kr.

I skal selv medbringe frokost, men jeg laver kaffe og te samt bager en kage til eftermiddagskaffen både lørdag og søndag.

Når man skaber billeder, vil du opleve, at man helt glemmer tid og sted. Til dette kursus behøver du ingen forkundskaber, men det betyder meget, at du vil bidrage til et hyggeligt samvær i de tre dage kurset varer.

Materialebeskrivelse

For at lære teknikken at kende vil jeg anbefale, at du begynder at lave et lille billede på 30 x 40 cm. Til dette skal du medbringe et lagenlærred på 40 x 50 cm, en æske knappenåle og forskellige farver sytråd.

Du skal også selv medbringe materialer i form af mønstrede eller ensfarvede stofstykker, der tager udgangspunkt i et billede du har på papir, som du kunne tænke dig at fremstille. Du kan også lade dig inspirere af din frie fantasi, og så vælge stoffer ud fra det.

Stoffet kan enten være af silke, bomuld, syntetisk eller andre sjove materialer. Både nyt og gammelt stof kan bruges.

Det er også meget vigtigt, at du medbringer forskellige stykker farvet tyl, der bruges til at skabe dybde i billedet.

Vi arbejder i det samme værelse, og jeg går rundt og giver råd og vejledning.

Du kan tilmelde dig ved at ringe på 5052 0015 og senere betale på samme nummer via mobil pay

Venlig hilsen

Birthe Damgaard